Om oss

Ända sedan det första fyrhjuliga fordonet uppfanns av Karl Benz 1886 har Tyskland varit ett viktigt centrum för bilindustrin. Sedan dess har alla bilar som sålts i detta land varit konsekvent pålitliga.

Vår historia börjar nära staden Düsseldorf, där vår huvudsakliga bilhandlare finns idag. Namnet RSVMOTORS är ett namn som står för transparens, innovativa idéer och en passion för bilar. Vi är en professionell bilhandlare vars långvariga framgång på den europeiska marknaden beror på ett team av erfarna mekaniker och bilproffs. Vi tror inte att det finns något som är omöjligt för oss, och vi är inte rädda för att gå utöver gränserna för marknadens möjligheter för att tillgodose våra kunders behov.

RSVMOTORS tillhandahåller en exceptionell bilförsäljningstjänst, grundad på uppmärksamhet på detaljer och strävan efter att minska besvären och den ekonomiska förlusten som många kunder ofta upplever när de säljer sin bil på egen hand. För oss är bilar mer än fordon. De är en del av våra liv, och en viktig investering för dig, vilket är varför vi aldrig gör några uppoffringar gällande kvalitet, pris eller skick på fordonen för vår egen förtjänst.

Meniu